Már forog a Batman vs. Superman

2013.10.21. 11:05

A főszereplők nélkül ugyan, de elkezdődött a Warner következő nagy képregényfilmjének forgatása Los Angelesben. Egy lelkes statiszta le is videózta az első napot, sajnos okostelefonját nem vízszintesen tartva, ezért ilyen béna a mellékelt videó.

Batman Vs. Superman Filming (HD)

Zack Snyder rendező az első napon három jelenetet forgatott le egy futballmeccsről, amihez az East Los Angeles College nevű egyetem focicsapatának egyik meccsét használta fel kulisszaként. A beszámoló szerint a Warner képviselője a hangosbemondón át közölte a nézőkkel, hogy a meccs szünetében forgatás zajlik majd, a filmet pedig Batman Vs. Superman néven emlegette, ami egyelőre nem a hivatalos cím.

A jelenetek a film első perceiben lesznek majd láthatók a 2015 júliusi bemutatón, két támadást követnek le, melyeket Snyder saját maga rendezett. A közönség tagjai között a képzeletbeli csapatok (Gotham City University és Metropolis University) logóit ábrázoló pólókat osztottak ki, a nézőket pedig arra kérték, hogy biztassák a csapatokat. A filmben Henry Cavill, Amy Adams, Ben Affleck, Laurence Fishburne és Diane Lane is szerepel majd.