Sztárkommandóval sokkol az új X-Men

2013.10.29. 16:19

Bryan Singer ugye a 2006-os Superman miatt már nem rendezhette meg az X-Men 3-at, az X-Men: Az elsők pedig azért nem lett az ő filmje, mert már elígérkezett az Óriásölőhöz. Most viszont minden eddigi, jól vagy rosszul sikerült X-Men folytatást és előzményfilmet egybe akar gyúrni az időutazással megbolondított Az eljövendő múlt napjaiban, amihez végre az új trailer is kijött. Ráadásul már a szinkronos változat is elkészült:

X-MEN - AZ ELJÖVENDŐ MÚLT NAPJAI

Eszerint a távoli, mutánsgyűlölő jövő illegalitásba vonult, kopasz Xavier professzora (Patrick Stewart) és az ősz Magneto (Ian McKellen) visszaküldik a 60-as évekbe Rozsomákot (Hugh Jackman), hogy ott barátkozzon össze a hosszú hajú, fiatal Xavierrel (James McAvoy) és a még nem őszülő, ám barátból épp ellenséggé váló Magnetóval (Michael Fassbender), és mentsék meg a világot.

X-MEN: DAYS OF FUTURE PAST - Official Trailer (2014)

Az előzményfilm szereplői közül újra kék műbőrben láthatjuk majd Jennifer Lawrence-t, és a Plazmát alakító Lucas Tillt, az X-Men-trilógia sztárszínészei közül pedig visszatér Halle Berry (Vihar) és Anna Paquin (Vadóc), újoncként pedig felbukkan a Trónok harca törpéje, Peter Dinklage, aki nem más, mint Bolivar Trask a jövő mutánsverő Sentinel robotjainak tervezője. Premier: 2014. május 23. (via Superherohype)