Együtt készít filmet Matt Damon és Ben Affleck

2013.11.22. 16:59

Újabb képregényből készülhet film, ezúttal Ben Affleck és Matt Damon irányításával. A Sleeper cimű, Ed Brubaker által megálmodott sztorit már nem először próbálják meg megfilmesíteni: Tom Cruise-t a Warner Bros. 2008-ban már próbálta beszervezni a szerepre, de akkor a film előkészületei megszakadtak.

A 2003 óta futó képregény egy sötét univerzumban játszódik, ahol bizonyos szereplők spontán módon természetfeletti képességekre tehetnek szert. Ilyen Holden Carver rendőr is, aki magába tudja szívni mások fájdalmát, és tovább is tudja adni más embereknek. Rendőrként beépül egy bűnszervezetbe, de szándékait sokan megkérdőjelezik.

A forgatókönyvet Shawn Ryan (Kemény zsaruk) és David Wiener (Gyilkosság) írják majd, a rendezőről és a főszereplőkről egyelőre nincs hír, de úgy tűnik Affleck és Damon csak producerként működnek közre a filmben.

Ben Affleck és Matt Damon már nem először dolgoznak együtt, hiszen nagyon közeli barátok, együtt nőttek fel. Együtt tűntek fel a Good Will Hunting című filmben, sőt homoszexuális kapcsolatukról is többször pletykáltak.