Pixar-film is készülhet a Star Warsból

2014.01.23. 14:36

Két Star Wars-hírünk is van, kezdjük a nagyobbal.

Pixar-film is készül a Csillagok Háborújából 

A Latino Review úgy tudja, hogy a Pixar is készít egy Star Wars filmet. Ez a film a már elkezdett újabb háromrészes trilógia és a potenciálisan szintén háromrészes karakterfilm-trilógia mellett készülne el, a Disney hetedik nagy Star Wars-projektjeként.  

Egyelőre még nem tudni semmi részletesebbet, de a Screencrush.comnak tavaly a Pixar egyik írója arról beszélt, hogy nagyon szívesen készítene olyan Csillagok Háborúját, ami Han Solóról és az Ezeréves Sólyomról szól.

Legkésőbb áprilisban elkezdik forgatni a VII. részt

A másik hír, hogy március-áprilisban forgatni kezdik a VII. részt. Ezt Carrie Fisher mondta el, miközben néhány újságíróval újságíróval, beszélgetett arról, hogy január 30-án vendégszerepel a Big Bang Theoryben. Pontosan azt mondta, hogy márciusban vagy áprilisban kezdenek forgatni – írja a Blastr.

Fisher szerint március-áprilisban már nemcsak az ő, hanem Mark Hamil és Harrison Ford jeleneteit is nekiállnak leforgatni. A történetről persze nem árult el sokat az újságíróknak, annyit viszont azért elmondott, hogy nagyon szívesen kipróbálná ismét a kakaóscsiga-frizurát, amiről már nagyon szeretné látni, hogy áll neki ősz hajjal.

Előző héten derült ki, hogy a hetedik Star Wars-film az eredeti tervekkel ellentétben elsősorban a három eredeti főszereplőről, tehát Luke Skywalkerről, Han Solóról és Leia hercegnőről szól. Viszont a maradék két részben már tényleg az utódaiké lesz a főszerep.