Tara Reid visszatér a Sharknado 2-ben

2014.01.31. 09:20

A Syfy tévécsatorna és az Asylum gagyigyár február 13-án kezdi el forgatni New Yorkban a Sharknado 2 című cápás B-filmet. A rendező ezúttal is Anthony C. Ferrante lesz, a forgatókönyvíró pedig a pihent agyú Thunder Levin, aki már most szutyokfilmes ikon az óriáscápa szájába láncfűrésszel beleugró, majd onnan kijövő főhős miatt:

A Sharknado legjobb jelenetei

Korábban pedig olyan mockbusterekhez szállított sztorit, mint a Pacific Rimnél is jobban sikerült Atlantic Rim vagy az American Battleship, ami miatt a Battleship gyártója be is perelte az Asylumot. A Sharknado 2-ben az első rész életben maradt főszereplői is visszatérnek, többek között Tara Reid és Beverly Hills 902010 egykori sztárja, Ian Ziering.

Bár a Sharknado nem hozta az Asylum-filmektől elvárt 1,5 milliós nézettséget a Syfy csatornán, a folytatás egyértelmű volt az óriási Twitter-áradat miatt. Hivatalos forgatókönyv még nincs, de már többen is bevállalták viccből a feladatot. Tavaly egy 8 éves kiskölyök találta ki egy nyári táborban, hogy a Sharknado 2-ben lehetnének óriáskalmár-cápa-aligátor hibridek, de a hollywoodi bombázó, Olivia Wilde is teljesen rápörgött a szörnytémára: azt írta Damon Lindelof Star Trek-producernek a Twitteren, hogy Elisabeth Banksszel örömmel eljátszanának egy cápafarkú sziámi ikerpárt, akinek szigony van az alkarja helyén. (via Movieweb)