Itthon is tarolt A Lego kaland

2014.02.10. 14:45

Vége A Wall Street farkasa hetek óta tartó uralmának a magyar mozikban. Akárcsak Amerikában, nálunk is lenyomott mindenkit az első egész estés legófilm, A Lego kaland. Az első hétvégén több mint 37 ezren nézték meg, ezzel közel 50 millió forintos bevételt termelt. A legófilm tényleg jó, mi itt írtunk róla hosszabban.

The LEGO® Movie - Official Main Trailer [HD]

A hétvége második legnézettebb filmje a magyar mozikban a Robotzsaru remake-je volt, amit 21 ezren néztek meg. Pedig mi szóltunk: ezt a filmet kár volt megcsinálni, az eredeti nyomába sem ér. A harmadik helyre futott be A Wall Street farkasa, amit összesen már 366 ezren láttak itthon. A film közel félmilliárd forintos bevételt termelt a magyar mozipénztáraknál.

A negyedik helyre egy másik animációs film, A mogyoró-meló került, amit ezen a hétvégén 17 ezren, összesen pedig 65 ezren láttak. Ezt a Herkules legendája követi 11 ezer nézővel, majd a nagy Oscar-esélyes Amerikai botrány következik 8 ezer nézővel.

'Lone Survivor' Trailer 2

Amerikában imádták a Mark Wahlberg főszereplésével készült afganisztáni kommandós történetet, A túlélőt, de a magyarok annyira nem indultak be a vérontásra. Ezt a filmet 6 ezren látták, ami csak a hetedik helyre volt elég. A top 10-be még az Én, Frankenstein, a Jégvarázs és A nő fért be.