Ozzy lánya lesz a Sharknado 2 főhősnője

2014.02.13. 16:49

Kelly Osbourne-t és a Kill Bill fekete bérgyilkosnőjét, az 50 évesen is szuperdögös Vivica A. Foxot is leigazolta az Asylum stúdió az idén elkészülő Sharknado 2-höz, írja a Movieweb. A Sharknado 2: The Second One alcímet viselő, erősen B-kategóriás szutyokban Judd Hirsch, Mark McGrath, Andy Dick, Judah Friedlander és az énekes Sugar Ray is cápákkal fognak kergetőzni. Sőt, legutóbb olyan hírek is keringtek, hogy az első rész életben maradt főszereplői is visszatérnek, többek között Tara Reid és Beverly Hills 902010 egykori sztárja, Ian Ziering.

A Syfy tévécsatorna és az Asylum stúdió február 13-án kezdi el forgatni New Yorkban a Sharknado 2-t. A rendező ezúttal is Anthony C. Ferrante lesz, a forgatókönyvíró pedig a pihent agyú Thunder Levin, aki ma már gagyifilmes ikon az óriáscápa szájába láncfűrésszel beleugró, majd onnan kijövő főhős miatt. Korábban egyébként olyan bockbusterekhez szállított sztorit, mint a Pacific Rimnél is jobban sikerült Atlantic Rim vagy az American Battleship, ami miatt a Battleship gyártója beperelte az Asylumot.

A Sharknado legjobb jelenetei

Bár a Sharknado nem hozta az Asylum-filmektől elvárt 1,5 milliós nézettséget a Syfy csatornán, a folytatás egyértelmű volt az óriási Twitter-áradat miatt. Hivatalos forgatókönyv még nincs, de már többen is bevállalták viccből a feladatot. Tavaly egy 8 éves kiskölyök találta ki egy nyári táborban, hogy a Sharknado 2-ben lehetnének óriáskalmár-cápa-aligátor hibridek, de a hollywoodi bombázó, Olivia Wilde is teljesen rápörgött a szörnytémára: azt írta Damon Lindelof Star Trek-producernek a Twitteren, hogy Elisabeth Banksszel örömmel eljátszanának egy cápafarkú sziámi ikerpárt, akinek szigony van az alkarja helyén.