Megölik a terhes Scarlett Johanssont?

2014.03.06. 10:08

Alig pár napja röppent fel a hír, hogy Scarlett Johansson terhes, máris azt találgatja bulvármédia és a geek szaksajtó, hogy vajon megölik-e emiatt a Bosszúállók 2-ben Fekete Özvegyet, akit a színésznő alakított az eddigi Marvel-filmekben.

A színésznő ugyanis állítólag már a negyedik vagy az ötödik hónapban van, és ez felboríthat mindent a Bosszúállók 2: Ultron kora jelenleg is zajló forgatásán. Elvileg most épp az Amerika kapitány 2: A tél katonája promókörútján kell részt vennie, majd április 5-től veszik fel a Bosszúállók 2-ben azokat a jeleneteket, ahol ő Fekete Özvegy, de egy produkcióközeli forrásra hivatkozva Joss Whedon és csapata most épp átírja a menetrendet, hogy még lapos hassal vehessék fel Johansson jeleneteit. Ugrálni és verekedni persze így sem engedik már, hiszen fő a biztonság, inkább a kaszkadőrcsajokra és a CGI-csapatra bízzák a munka veszélyesebbik részét.

A forgatókönyv átírása is meg lett már lebegtetve, és az is, hogy a Marvel akár meg is ölheti a saját univerzumában Fekete Özvegyet, ha Johansson évekig a babázással lesz elfoglalva. A korábban beharangozott, önálló Fekete Özvegy-mozifilmet pedig bizonytalan időre jegelni kell. Ami viszont betonbiztos: a Bosszúállók 2: Ultron kora 2015. május 1-jén kerül a mozikba, és végre viszontláthatjuk Vasembert (Robert Downey Jr.) is a sok érdektelen szuperhős (Thor, Hulk és a jégtömbből felolvasztott, nácikat már nem verő Amerika kapitány) mellett. (via Movieweb)