Jessica Alba is levetkőzik a Sin City 2-ben

2014.03.07. 15:34

Végre kijött a Sin City 2 trailere, amiben Jessica Alba, és a 300 2-ben már mellet villantó Eva Green is ledobja a textilt! De ami még jobb hír: Marv (Mickey Rourke) és Hartigan nyomozó (Bruce Willis) is visszatér benne!

De hát ők meghaltak!

Persze, de Tarantino legjobb tanítványa, Robert Rodriguez kicsit megbirizgálta az idősíkokat a Sin City 2 narrációjában. A minisztorik egyike a 2006-os film eseményei után játszódik, és Nancy, a krimifaló sztriptíztáncos (Jessica Alba) fogja megbosszulni benne a nagy szerelme, Hartigan nyomozó halálát. Ez pedig kiváló alkalom lehet arra, hogy Bruce Willis tükörből beszélő emlékképként bukkanjon fel néhány jelenetben.

Eva Green fekete-fehérben pucérkodik!

Jön a Josh Brolin-arcú Clive Owen!

Marv sztorija, a címbéli Ölni tudnál érte még a kivégzése előtt, az első film Nehéz búcsú című mikrotörténete előtt játszódik: régi harcostársával, Dwighttal betörnek az igéző szemű Ava Lord (Eva Green) luxusrezidenciájára, és ott betörik egy hadseregnyi testőr fejét. Dwight egyébként itt még nem esett át az arcplasztikán, ezért nem Clive Owen-feje van, hanem úgy néz ki, mint Josh Brolin.

evagreen
Fotó: Dimension Films / Troublemaker Studios

A harmadik sztoriban Joseph Gordon Levitt is feltűnik majd a sportkocsival feszítő, szétvert arcú Johnny-ként, de ilyen karakter korábban nem szerepelt a Sin City-képregényekben, Frank Miller direkt a filmhez találta ki. A Sin City 2-t Ölni tudnál érte alcímmel itthon augusztus 22-én mutatja be az A Company Hungary, a Budapest Film jogutódja. Alig várjuk a premiernapot!