Robin Williams nagyon ideges lesz

2014.04.04. 13:26

New York lakosai legendásan idegbeteg típusok, legalábbis a /Film szerint, mi meg hiszünk nekik, mert mi mást tehetnénk. Szóval a különösen feszült és ideges New York-iak közül is kilóg az a karakter, akit Robin Williams alakít majd A legdühösebb ember Brooklynban című filmben. Annyira visszítaszítóan viselkedik embertársaival, hogy az orvosa (Mila Kunis) nem bírja tovább és odavágja neki, hogy másfél órája van hátra az életből, jól gondolja meg, mit kezd vele.

Innentől ki lehet találni a sztorit, Williams karaktere őrült tempóban igyekszik rendbe tenni mindent, amit elkúrt az életben, főleg emberi kapcsolatait. Sikerült ugyanis megbántani a feleségét (Melissa Leo), a bátyját (Peter Dinklage), a fiát (Hamish Linklater), a barátait, és így tovább - tulajdonképpen nincs olyan emberi akit ne bántott volna meg.

A filmet a Komputerkémeket és a A rettegés arénáját rendező Phil Alden Robinson hozta tető alá, aki utoljára 2002-ben rendezett, azóta nem nagyon csinált semmit (na jó, a Korornyikban ő alakította Dwight D. Eisenhowert). A filmet az USA-ban május 23-án mutatják be, hazai forgalmazásról egyelőre nem tudunk.