Depp filmjével indul a csodás sci-fik éve

2014.04.10. 11:09

Egy hét múlva a magyar mozikban is látható lesz a Transzcendens, Johnny Depp új sci-fije, amihez nagy reményeket fűzünk. A filmben Depp egy Will Caster nevű tudóst játszik, akik a mesterséges intelligencia legelismertebb szakértője, és egy olyan gép létrehozásán dolgozik, amely egyesíti a világ összes tudását az emberi érzelmek teljes skálájával. Ez persze nem tetszik mindenkinek, úgyhogy egy radikális csoport megpróbálja megölni.

Ez majdnem sikerül is, Caster feleségének (Rebecca Hall) rövid idő alatt kell eldöntenie, hogy hagyja a férjét meghalni, vagy a tudatát feltölti az általa kitalált gépbe.  Végül a férfi legjobb barátjával (Paul Bettany) úgy döntenek, hogy a gépet választják. Azonban, ha bármi kimarad, egy gondolat, vagy egy régi emlék már nem biztos, hogy ugyanannak adnak így életet, akit egyszer megismertek.

Most kijött a film magyar szinkronos előzetese, Depp magyar hangja Stohl András lesz. Itt meg lehet nézni, hogy milyen lett a magyar verzió. Az Index rögtön két kritikát is fog írni a filmről, amit az idei év egyik legizgalmasabb sci-fijeként várunk.

Transzcendens - szinkronzált előzetes (16)