Zac Efron alpári vígjátékkal tér vissza

2014.04.10. 13:47

Május 15-től jön a magyar mozikba a legújabb Zac Efron-vígjáték, a Rossz szomszédság. A film forgalmazója szerint a film trailereiben "meghökkentően kemény poénok vannak". Szerintük ebből érdekes következtetés vonható le. "Az előzetesekben nem szokás ellőni a film összes munícióját, ami arra utal, hogy a Rossz szomszédság még annál is meredekebb húzásokkal sokkol, mint amilyeneket eddig láthattunk".  Az egyik kritikus, aki már látta a filmet, pedig egyenesen odáig ment, hogy leírta: a film olyan kemény és feszes, mint Zac Efron sűrűn mutogatott meztelen felsőteste.

A film egy fiatal párról szól, akik szerencsétlenségükre első gyerekük megszületése után kénytelenek egy olyan házba költözni, ami éppen egy egyetemi diákszövetség mellett van. Efron mellett Seth Rogen és Rose Byrne játszanak benne.  

A legújabb előzetesben olyan fergeteges viccek vannak, mint például a szexelő szüleire rácsodálkozó kisbaba, vagy a haspólóban bulizó kövér lány. És van a teher alatt beszakadó vécé is. Itt lehet megnézni:

Neighbors