Sigourney Weaver feltámad az Avatar 2-ben

2014.05.12. 17:24

Azt már eddig is tudtuk, hogy James Cameron egyszerre akarja leforgatni az Avatar 2-3-4-et, ráadásul a folytatásokban Sam Worthington, Zoe Saldana és Stephen Lang mellett Arnold Schwarzenegger is felbukkanna, mint az űrhaderő gonosz tábornoka (bár ezt az akciósztár már a hír másnapján cáfolta).

Most végre Sigourney Weaver is elismerte egy interjúban, amit már 4 éve is megírtak a filmes blogok: Dr. Augustine feltámad a folytatásban.

Csodálatos kaland lesz! Bár most még el sem tudom hinni, hogy James Cameron egyszerre akar leforgatni három Avatar-filmet, de ha egyszer Peter Jackson is meg tudta így csinálni a Hobbit-filmeket, mi miért ne tudnánk?

Nekem egyébként kicsit más lesz a szerepem, és most még nem is nagyon beszélhetek róla. Átváltozom valamivé, miután rengetegszer átbeszéltük, hogyan élhetném túl az első részt.

Az Avatar 2, ami már Cameron egyik kedvenc filmes helyszínén, az óceánban fog játszódni, 2016-ban kerül a mozikba,  2018 decemberére pedig állítólag  elkészülne az Avatar 4 is .

Avatar trailer (HD)