no
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Nagyon szórakoztató a Liza, a rókatündér előzetese

2014.05.27. 16:35

Bevallom őszintén, az idei évre tervezett, új típusú támogatásban részesülő magyar filmek közül első ránézésre a Liza, a rókatündér érdekelt legkevésbé, de a Twitchen megjelent előzetes alapján azt kell mondanom, hogy ennél jobban rég vártam magyar filmet. A videó csak azért 18 pluszos, mert fél pillanatra látni lehet oldalról egy női mellet, nem kell megijedni.

Ujj-Mészáros Károly első nagyjátékfilmjében Balsai Móni japán rókatündérnek hiszi magát, amiért minden férfi tragikusan elpatkol mellőle, miközben egy japán táncdalénekes szelleme énekelget neki. Ez az elsőre full betépett történet az új előzetes alapján még remekül is elsülhet, iszonyatosan szórakoztató látni David Sakurait a szerepben, és a japán rockzene is állatira illik a trailerhez. Egyedül a speciális effektek néznek elég gyengécskének, de talán ezen még lehet utólag javítani.

Frissítés: Azóta kiderült, hogy a Twitch-re felkerült videó egy régi változat, amikor még nem készültek el a speciális effektek, vagyis ez még nem a hivatalos változat.

A főszereplő Balsai Mónit egy ország szerette meg a Társas játék című HBO-sorozat főszerepében, a japán nagykövet özvegyét (Molnár Piroska) alakítja, szerepel még Bede Fazekas Szabolcs, Reviczky Gábor, Schmied Zoltán, Cserna Antal, Hajdú Steve, Kovács Lehel, Gubík Ági és  Szabó Győző is. A forgatáson mindenesetre groteszknek és viccesnek tűnt a film, reméljük a végeredmény is az lesz. A film 420 millió forintból készült, ebből 220-at adott a Filmalap. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport