Molett színésznőnek nem jár estélyi ruha

2014.06.05. 15:57 Módosítva: 2014.06.05. 20:08

Általában a neves tervezők ölre mennek azért, hogy egy híres színésznő az ő ruhájukat viselje az Oscar-gálán. Ajándékokkal, hízelgéssel és ki tudja még mivel próbálják rávenni a sztárokat és a stylistjaikat, hogy a sok szóba jöhető ruha közül azt válasszák, amit ők terveztek. Az Oscar ugyanis hatalmas reklám a divattervezőknek, a vörös szőnyegen mindig elhangzik, hogy ki tervezte az adott ruhát, ami aztán jól megdobja az eladásokat.

Kivétel ez a alól, ha a világhírű, az Oscar-jelölt színésznő nem karcsú. Melissa McCarthy komika most árulta el, hogy a két évvel ezelőtti Oscar előtt 5-6 neves tervező is visszautasította a kérését, hogy tervezzen neki egy ruhát a gálára. (2012-ben a Koszorúslányok című filmje miatt jelölték a legjobb női mellékszereplő díjára.) Sajnos arra már nem volt hajlandó, hogy elárulja, kik voltak a felkért dizájnerek. Csak annyit mondott, hogy nagyon híres tervezőkről van szó. Azóta rátalált egy Daniela Kurrle nevű tervezőre, aki a legtöbb vörös szőnyeges eseményre tervez neki.

A színésznő ezzel a történettel magyarázza, hogy miért indított a filmes mellett egy másik karriert is, egy ideje ugyanis plus size ruhákkal is foglalkozik.