Tina Fey Disney-boszorkány lesz

2014.07.03. 16:07

Tina Fey humorista-színésznő, aki év elején a kivételesen viccesre sikerült Aranyglóbusz-díjátadó egyik házigazdája volt, főszereplője és producere lesz a Disney új, boszorkányos filmjének. Hogy pontosan miről fog szólni ez a film, egyelőre rejtély, de azt az érintettek határozottan cáfolták, hogy egy folytatásról lenne szó. Felmerült ugyanis, hogy Tina Fey-filmje az 1993-as Hókusz Pókusz című családi vígjáték folytatása lenne.

Abban a filmben az egykor boszorkányként megégetett Sanderson nővérek a XX. század végének egyik Halloween éjszakáján újra életre kelnek. A boszorkányok (Bette Midler, Sarah Jessica Parker és Kathy Najimy) ott folytatják tovább, ahol 300 éve abbahagyták. De egy Allison nevű nő és három kisgyereke földöntúli képességeikkel képesek szembe szállni velük. A mozikban nem volt túl nagy siker, de később sokat eladtak belőle videókazettán.

Most már biztos, hogy nem ezt a filmet fogják folytatni, de hogy melyik boszorkányos mese lesz az áldozat, nem tudni. A Disneynek mostanában különösen nagy szerencséje van a mesemozikkal, a Jégvarázs és a Demóna is rekordokat döntöget.