McConaughey is benézett a Comic Conra

2014.07.25. 16:59 Módosítva: 2014.07.26. 21:48

Végérvényesen eldőlt, hogy a San Diego-i Comic Con sokkal több, mint pár elhízott képregényrajongó geek belterjes bulija: még az Oscar-díjas Matthew McConaughey is tiszteletét tette, hogy némi infót szivárogtasson Christopher Nolan legújabb sci-fijéről, a novemberben mozikba kerülő Csillagok közöttről. A közönség őrjöngve fogadta:

Matthew McConaughey is benézett az idei Comic Conra

A Comic Conról blogoló Nolan-rajongók pedig máris összebogarászták az év legjobban várt féreglyukas sci-fijéről a  10 legfontosabb tudnivalót:

  1. Most már biztos, hogy a szereplők átkerülnek egy másik bolygóra.
  2. A 37 éves Jessica Chastain a nála mindössze 7 évvel idősebb McConaughey lányát fogja alakítani.
  3. A film minden tekintetben egy nagy blockbuster lesz, Nolan maximálisan ki akarja használni az IMAX-ben rejlő lehetőségeket.
  4. Bár a trailer alapján azt hihettük eddig, McConaughey egy űrkalandokba keveredő, egyszerű farmer, valójában profi űrpilóta a filmben.
  5. Lehengerlően jónak ígérkezik a látványvilág.
  6. McConaughey szerint ez lesz Christopher Nolan eddigi legbátrabb és legambiciózusabb filmje.
  7. Nolan végig játszani fog az idővel, és a hideg-meleg arányokkal, bármit is jelentsen ez.
  8. Nolan legfontosabb inspirációja a 2001: Űrodüsszeia volt, amit még az apja vetített le neki a '77-es Star Wars után elszabaduló sci-fi-láz idején.
  9. A gigaköltségvetésű látványelemek ellenére Nolan a karakterekre fogja helyezni a hangsúlyt. Különösen nagy szerepet kap az egyik kedvenc színésznője, Anne Hathaway, aki ezúttal a főhősbe szerelmes tudóst alakítja.
  10. Matthew McConaughey folyamatos narrációja olyan érzelmi síkra fogja emelni a produkciót, hogy a végén minden néző bőgni fog.
Csillagok között - előzetes #1

Mindezek után kicsit lelombozó a hír, miszerint a Csillagok között itthon sajnos csak nagyon sokára, november 6-án fog a mozikba kerülni. De még így is beelőzzük egy nappal az amerikaiakat. (via Filmdrunk)