Az egymásra morgó Batman és Superman nyerte a Comic-Cont

2014.07.30. 09:37

A Twittert legyalulta a jövőre érkező szuperhősfilm első részlete, főleg Wonder Woman miatt. Az új Mad Maxet is nagyon szerették San Diegóban.

Szombaton Zack Snyder rendező megmutatta az első részletet a 2015-re tervezett Batman vs Superman-filmből, amitől a közösségi média elvesztette az eszét, mi is írtuk róla, ugyanis borzalmas minőségű kalózverzióban, de elhagyta a beharangozó a Comic-Con területét.

Az összes netes reakció 73 százaléka elképesztőnek nevezte a jelenetet, a nem sokkal utána közzétett hivatalos Wonder Woman képet pedig 7000-en osztották meg a Twitteren. A csodanő volt az egész rendezvény legjobban pörgő szuperhőse, összesen 149 316 alkalommal beszéltek róla, ugyancsak a Twitteren.

A Variety, a Mashwork és a Way to Blue közös kimutatása szerint az új Mad Max volt a Comic-Con meglepetése, rengeteg pozitív reakció érkezett a majdnem háromperces előzetesére, pontos számokat sajnos nem közöltek, de így is a második legtöbbet emlegetett film volt.

A nagyon várt Bosszúállók második része csak az ötödik legnépszerűbb film volt a Twitter alapján, a harmadik Hobbit és a Galaxis őrzői után.