Kisbaba miatt csúszik a zombiirtás

2014.08.19. 09:32
A Resident Evil sorozat 278. része azért nem fog időben elkészülni, mert Milla Jovovich babát vár.

A 2002-ben elindult Resident Evil-filmsorozat (nálunk Kaptár néven lett ismert a franchise) a részei kicsit olyan, mint a filmek gonosz zombijai, megbízhatatlanul büdösek, kiirthatatlanok és valahogy mindig visszatérnek. A legutóbbi rész legalább az élet apró csodája miatt fog késni, a sorozat főszereplője, Milla Jovovich a Facebookon jelentette be, hogy úton van a pocaklakó, úgyhogy macerás lenne most leforgatni állapotosan egy újabb zombimészárlást.

És különben is, saját bevallása szerint Jovovich mostanában inkább sütiket fog eltüntetni a föld színéről, mint élőhalottakat, úgyhogy eltolják a dél-afrikai forgatást.

A gyermek apja egyébként nem más, mint az újjal együtt három Resident Evil-film rendezője és hat írója, Paul W.S. Anderson. Az első film forgatásán találkoztak, 2009-ben házasodtak össze és valahogy úgy érzem, hogy a Jovovich-Anderson-család most a második gyerekkel végleg bebiztosította magának a filmek sorsát még pár évtizedig, hiába hívják az új részt The Final Chapternek, azaz az utolsó fejezetnek.