Erről fog szólni a Bosszúállók második része

2014.09.16. 09:24

Annyi találgatás után végre kiderült, hogy pontosan miről fog szólni Joss Whedon Bosszúállókjának a folytatása. 

Amikor Tony Stark megpróbál beindítani egy parkolópályára tett békefenntartó programot, nem úgy sülnek el a dolgok, ahogy kellene, és a Föld legnagyobb hősei, Vasember, Amerika kapitány, Thor, a Hihetelen Hulk, a Fekete özvegy és Sólyomszem megbírkóznak a kihívással, miközben az egész bolygó sorsa veszélyben van.

Amikor a gonosz Ultron megjelenik, a Bosszúállók tudják csak megállítani a szörnyű tervét, és hamarosan kellemetlen szövetségek és váratlan tettek mutatják majd az utat ebben a elképesztő kalandban.

Oké, reggel kilenckor béndzsán tudok fordítani, de az angol szöveg sem sokkal jobb. Vagyis hát nem is az, hogy jobb, de annyi részletet nem árul el, mint gondolná az ember. A Bosszúállók 2-nek amúgy is az volt az alcíme, hogy Ultron kora, úgyhogy az Ultron megjelenése egyáltalán nem meglepetés. Az viszont igen, hogy az Amerika kapitány második részében bevezetett védelmi programot ezek szerint Tony Stark szeretné feléleszteni, ami csak azért érdekes, mert a kapitány elég hatékonyan megsemmisítette a film végén. Vagy az Ultron maga a védelmi program, ami majd különböző mizériákat fog okozni az univerzumban.

A Bosszúállók második része 2015. május 15-én kerül mozikba.