Jennifer Lawrence már vadászgépeket nyilaz

2014.09.16. 10:34

Itt az első, teljes előzetes a tisztességes magyar címén Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. részhez, amiben Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) már nem egy szimulált arénában találja magát, hanem a nagyon is valóságos világ harcmezején.

The Hunger Games: Mockingjay Trailer – “The Mockingjay Lives”

Az első részben még a játékon volt a hangsúly, a másodikban már a játékon kívüli világon is, az Éhezők viadala harmadik részében, azaz a harmadik részének első felében pedig látszólag már semmi sem játszódik a Battle Royale-ra emlékeztető arénában. Katniss Everdeen az ellenállók egyik prominens figurája lett az iszákos Haymitch Abernathy-val (Woody Harrelson) és a játékmester Plutarch Heavensbee-vel (Philip Seymour Hoffman), miközben gyerekkori barátja és muszájból erőltetett szerelme, Peeta (Josh Hutcherson) pont a Kapitóliumnak lett hasonló kabalafigurája.

Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. részt ugyanaz a Francis Lawrence rendezi, mint az legutóbbi részt, ebben újdonságként feltűnik Alma Coin elnökasszony szerepében Julianne Moore, akivel itt interjúztunk