McConaughey nem vállalja a Magic Mike 2-t

2014.09.18. 10:31

Hiába minden erőfeszítés: az Oscar-díjas Matthew McConaughey nem vállalja a szereplést a férfisztriptízes remekmű, a Magic Mike folytatásában, a Magic Mike XXL-ben. Pedig a film írója-szereplője, Channing Tatum még februárban közzétett  egy képet a Facebookján , amin egy Matthew McCounaughey mellszoborra meredve, kezében papírokkal rágja a tollszárat. Azt írta a kép alá, hogy hogyan lehetne jobban kezdeni a Magic Mike 2 megírását, mint öreg barátjával, Dallasszal. (Ő volt McConaughey karaktere a filmben.) Kapott is érte 334 ezer lájkot. 

Magic Mike (2012) - előzetes

Most viszont már hivatalos, hogy  McConaughey nem lesz benne a folytatásban, ahogy a rendező, Steven Soderbergh sem vállalta a második részt. A folytatás rendezője Gregory Jacobs, aki eddig Soderberg állandó első asszisztense volt, többek között a Magic Mike-ban is. Önállóan eddig két filmet rendezett, a Rossz pénzt és a Dermesztő szelet. 

A Magic Mike XXL 2015. július 3-án kerül a mozikba, Channing Tatum mellett Alex Pettyfer, Matthew Bomer és Joe Manganiello játszik benne. Az első rész hatalmas anyagi siker volt, 7 millió dollárból készült és 167 milliót kerestek vele.