Pitt szerint Labeouf jó színész

2014.10.06. 17:14

Brad Pitt a brit GQ magazinnak kétszer is elmondta, hogy Shia LaBeouf az egyik legjobb színész, akivel valaha együtt dolgozott:

Imádom azt a fiút. Az egyik legtehetségesebb színész, akit valaha láttam. Abszolút elkötelezett, úgy éli meg a szerepét, ahogy senki más. nagy szerencse, hogy vele és egy rakás másik jó színésszel dolgozhattam. Ő az egyik legtehetségesebb azok közül, akiket valaha láttam.

A két színész a Harag című második világháborús filmet forgatásán haverkodott ennyire össze, pedig Shia LaBeouf végig elég furcsán viselkedett:

  • nem fürdött, hogy ezzel is hitelesebben alakíthassa a tankjába szorult, elkeseredett élő harckocsizót,
  • Brad Pitt-tel karöltve összebalhézott Clint Eastwood fiával, Scott Eastwooddal, amiért az bagót rágva összeköpködte a forgatáshoz használt tankot (utólag derült ki, hogy Eastwood csak azt csinálta, amit a jelenethez kértek, Pitt és LaBeouf voltak azok, akik nem olvasták rendesen végig a forgatókönyvet, és nem tudták, hogy a kis Eastwood karakterben van).

Akárhogy is van, október 23-án a hazai mozikban is kiderül, igaza volt-e Brad Pittnek, és tényleg a plágiumbotrányba keveredő, rendőrökkel balhézóShia LaBeouf-e korunk egyik legtehetségesebb színésze.

Brad Pitt megint csinált egy náciölős filmet