Cameron Diazból savanyú nevelőnő lett

2014.10.21. 09:10

Bár Cameron Diaz mindent megtett, legutóbbi filmje, a Szexvideó nem aratott akkora sikert, amekkorát vártak tőle. (Kritikusunk szerint ebből a vígjátékból csak a romantika, a profizmus és a humor hiányzott.) Hamarosan újabb vígjátékban láthatjuk a színésznőt, ezúttal egy családbarátabb darabban.

Az Annie egy fekete kislányról szól, akit szülei azzal az ígérettel hagytak magára, hogy egy napon, ha jobbra fordulnak a dolgaik, majd érte jönnek. Annie ezt egyre türelmetlenebbül várja, különösen, mert nevelője (őt játssza Diaz), aki azon kesereg, hogy miért nem ő lett George Clooney neje, hideg és szívtelen vele. A kislány élete akkor változik meg, amikor imidzsjavítás céljából befogadja a polgármesteri székre pályázó milliomos, Benjamin Stacks (Jamie Foxx). Mondanunk sem kell, hogy a film remake.

Ami viszont jó hír, hogy Annie-t az a Quvenzhané Wallis játssza, aki annak idején mindenkit lenyűgözött A messzi dél vadjai gyerekszereplőjeként. A film a karácsonyi szezonban, december 19-én kerül az amerikai mozikba, és van már magyar forgalmazója is.

Amost kijött magyar szinkronos trailer alapján a végére irgalmatlan nyálba fordul, de hát ez egy ilyen műfaj: 

Annie magyar szinkronos előzetes