Sean Bean is Budapestre jön

2014.10.21. 10:21

Sean Bean is játszik Ridley Scott következő filmjében, a The Martian című könyv feldolgozásában. A Marson játszódó sci-fit Andy Weir író ingyen publikálta a saját weboldalán. Később a Kindle-tulajdonosok kérésére az Amazonon keresztül is elérhetővé tette, de csak 99 centet kért érte. A Kindle-verzió az Amazon toplistájának az élére ugrott, három hónap alatt 35 ezer példányt adtak el belőle. The Martian egy magányos űrhajós kalandjairól szól, akárcsak a Gravitáció, csak a halottnak hitt űrhajós most a Marson próbál túlélni.

A főszereplő Matt Damon lesz, és ha hinni lehet Scott korábbi kijelentésének, a film egy részét Budapesten forgatják majd. Persze nem  a Marson játszódó részeket, azokat a rendező Jordániában, a Rum folyó kiszáradt medrének környékén, a világ egyik legszebb sivatagi táján szeretné felvenni. A filmet 2015 novemberében tervezik bemutatni Amerikában.

Seen Bean és Damon mellett olyan sztárok fognak játszani benne, mint Jessica Chastain, Jeff DanielsKate MaraMichael Pena és Kristen Wiig. Ridley Scottól legközelebb a Mózesről szóló Exodust láthatjuk a mozikban, erre már csak decemberig kell várni.