Jamie Dornannek elege van a kötözős szexből?

2015.02.25. 14:55

A Yahoo Movies úgy tudja, A szürke ötven árnyalata forgatásán annyi probléma volt az alkotók között, hogy a rendező már be is jelentette, hogy ha a regényeket író E.L. James-t el nem takarítják a forgatásról, ő kiszáll az egész franchise-ból. Ha minden igaz, a filmben Grey-t, a milliárdos perverzet alakító Jamie Dornan is meggondolta magát a második és harmadik filmet illetően.

A szürke ötven árnyalata (2015) előzetes #2

Állítólag a színész nem akarja a második és harmadik könyv jóval meredekebb szexjeleneteit leforgatni. Mindezt mondjuk egy ausztrál pletykalapra alapozva írja a Yahoo, hozzátéve, hogy Dornan felesége már az első film forgatása alatt sem szerette, amikor a férje Dakota Johnson mellbimbói felé közelített, pedig a két színész a hírek szerint kifejezetten rühelli egymást. Dornan természetesen csak azért vállalta el a szerepet, mert azt hitte, nagyot lök a karrierjén, de egyelőre nem bombázzák ajánlatokkal, csak rajongói levelekkel.

Kiszállni egy három filmre szóló szerződésből viszont nem olyan egyszerű Hollywoodban, az ilyen lépéseknek súlyos (értsd: anyagi) következményei vannak, szóval egyelőre nem kell készpénznek venni a hisztit, ami simán lehet, hogy egy kis fizetésemelésről szól az egész.