Megvan az új Holló

2015.03.24. 09:01

Jack Huston, a Gengszterkorzó maszkos bérgyilkosa lesz Eric Draven, azaz A holló címszereplője az 1994-es film feldolgozásában. Huston – aki egyébként a legendás rendező, John Huston unokája és Anjelica Huston unokaöccse – szépen lassan lépked felfele a ranglétrán, az HBO-sorozat óta ő játssza a szintén címszerepet a legújabb Ben Hur-feldolgozásban, illetve a Büszkeség és balítélet zombikkal című marhaságban is szerepelni fog.

A holló feldolgozása eddig elég problémás volt, a rendezők mintha egy forgóajtón érkeztek volna meg és aztán hagyták volna el az előkészítést, felmerült Juan Carlos Fresnadillo (28 héttel később, Intacto) és Stephen Norrington (Penge) neve is, de végül az angol Corin Hardy kapta meg a feladatot, aki eddig egy játékfilmet, a Sundance-fesztiválon nagy dirrel-durral eladott The Hallowsot rendezte, ezen kívül pedig mindenféle videoklipeken dolgozott.

A rendezés még egy dolog, de a címszereplőt is nehéz volt megtalálni, idén januárig szinte biztos volt, hogy Luke Evans (Halhatatlanok, A hobbit) lesz Eric Draven, de ő hirtelen kiszállt. Felmerült előtte Tom Hiddleston és Alexander Skarsgard is, de végül a Relativity Media Huston mellett döntött. Jövőre meglátjuk, jól tették-e.