Szintet léptek a Törtetők

2015.03.26. 14:22

Nyolc évadot élt meg a Törtetők sorozata a HBO-n és, most végre mozifilm is készül belőle. Ami koránt sem példa nélkül való, a Szex és New York is miután sikerrel futott több évadon keresztül, a moziban is összeszedett még egy csomó pénzt, két külön filmmel. Bár mindkét film borzasztó volt, reméljük ez az átok nem áll a Törtetők-filmre. 

A Törtetők azonban sokak szerint jó kezekbe került Doug Ellin rendező személyében, hiszen a sorozatot is ő felügyelte. A sorozat 2011-ben ért véget, és a nyolcadik évadot úgy zárták le, hogy eleve legyen lehetőség folytatásra, vagy akár egy filmre is.

Az első előzetesből még csak az derült ki, hogy Vince-ből robot-DJ lesz egy, a filmben készülő film szerepében, ami nyilván a világ leghülyébb ötlete, nem is csoda, hogy Ari Gold teljesen kiakad rá. A második előzetesből már azt is tudjuk, hogy Ari a producere, Vinnie Chase pedig a rendezője is ennek a förtelmes filmnek, aminek a nagyon szórakoztató készülését követhetjük majd nyomon a moziváltozatban. 

A sorozathoz hasonlóan ismét rengeteg sztár tűnik fel a filmben egy-egy cameo erejéig: Billy Bob Thornton, Haley Joel Osment, Liam Neeson mellett most már tudjuk, hogy benne lesz Ronda Rousey, Tom Brady, Jessica Alba, Pharell, Calvin Harris és Emily Ratajkowski is. 

Törtetők - előzetes

Az Egyesült Államokban júniusban mutatják be a filmet.