Daniel Craig kórházba került, de nem állt le az új Bond-film forgatása

2015.04.07. 14:31

El van átkozva a 24. James Bond-film stábja, írja a Movieweb: Daniel Craignek már februárban kificamodott a könyöke térde a forgatáson, és a sérülése akkor annyira súlyos volt, hogy a húsvéti hétvégén be kellett vonulnia egy New York-i kórházba, hogy rendbe tegyék a sérült ízületét. Szóvivője szerint a sztár április 22-ig vissza sem mehet dolgozni a londoni Pineweood stúdióba, de az Eon Productions szerint ez nem érinti a Sam Mendes vezette stáb munkáját: az október 23-i premierre terv szerint készen lesz a film.

Sir Roger Moore már februárban is azzal viccelődött a Twitterén, hogy ha Craig miatt le kell állni a forgatással, ő mint rutinos Bond, bármikor beugrik helyette:

hgerihg.PNG
Fotó: Sir Roger Moore / Twitter

Craig nem először sérül meg az aktuális Bond-film forgatása közben: 2008. júniusában A Kvantum csendje egyik akciójelenetének felvételekor megvágta az ujját vágta, és mivel erősen vérzett, nagy ijedséget okozott a stábban.

A legújabb filmről eddig csak annyi derült ki, hogy a címbéli, polipszimbólumos bűnszervezet, a Spectre csápjai megszorongatják egy kicsit Bondot, akienk ráadásul a trailer tanulsága szerint van egy elveszett testvére(?) is.

Spectre (2015) előzetes #1

Christoph Waltz pedig egy Oberhauser nevű férfit alakít majd, aki ugyan Ian Fleming regényeiben még Bond síoktatója volt, de a rajongók szerint most ő maga lesz Bond ikonikus ellenfele, Ernst Stavro Blofeld (őt korábban Telly Savalas és Donald Pleasence is eljátszotta).