Végre sisak nélkül is lefotózták a Star Wars 7 főgonoszát!

2015.05.04. 16:54

A Lucasfilm és a Disney a Vanity Fair magazin sztárfotósán, Annie Leibovitzon keresztül szivárogtatott ki néhány új információt a Star Wars 7-ről. A hétvégén debütált címlapfotó mellé ugyanis kijött egy izgalmas werkvideó is, amiben a Vanity Fair munkatársa olyan pillanatokat is elcsípett Az ébredő Erő folytatásának forgatásán, amikről korábban csak találgattak a rajongók.

Íme a videó, de vigyázat: extrém spoileres!

A Vanity Fair pompás werkvideójával így most már két dolgot is hivatalosan elismertek a készítők. Az egyik korábbi pletyka, miszerint Lupita Nyong’o egy Rose nevű űrlényt alakít a Star Wars 7-ben, beigazolódott. A werkvideón 0:40-nél jól látszik a motion capture jelenete: a CGI utómunkához kezeslábast kellett húznia, és az arcát is bepöttyözték, hogy majd később rajzolják rá az idegen lény kinézetét.

lupita
Fotó: Vanity Fair / The Walt Disney Company

Az igazi gigaspoiler viszont az, hogy kiderült, ki alakítja az új részben a keresztvasas lézerkardos főgézengúzt!

kyloren
Fotó: Vanity Fair / The Walt Disney Company
Adam Driver viseli a filmben Kylo Ren maszkját,

bár ugye korábban már ezt is lehetett sejteni, hiszen a tavaly decemberben kiszivárgott sztorivázlat egy lázadókat eláruló Sith-tanítványként emlegette őt. Őrület, miket tudtunk meg, mi lesz még itt a decemberi premierig?!?