Kate Beckinsale megint magára húzza a szűk bőrmaskarát

2015.05.16. 08:06

A vámpírfilmek és szűk bőrcuccokba bújtatott kerek seggek rajongói (csak van metszete a két halmaznak) most örülhetnek: Anna Foerster rendezésébe érkezik az Underworld-franchise 5. része, amiben ismét Kate Beckinsale lesz a főszereplő. A rendezőnőnek ez lesz az első saját filmje, és egyben az első alkalom, hogy egy nőre bízták az akcióhorror-sorozat egyik darabját. Foerster korábban a Holnapután és Az elnök végveszélyben című filmeken volt Roland Emmerich operatőre, szóval akciójelenetet nagyon tud forgatni.

És még mielőtt az ember a kedden megjelenetett esélyegyenlőségi jelentés meglehetősen lesújtó megállapításaira mutogatna, Foerster már jóval ennek publikásása előtt elvállalta a filmet.

A forgatókönyvet Cory Goodman írta, és ugyan semmi konkrétumot nem lehet róla tudni, de a Hollywood Reporter szerint fiatalabb vámpírokról és esküdt ellenségeikről, a vérfarkasokról szól majd, nem mintha ezen akár csak egy kicsit is csodálkoznánk. A filmben Theo James is látható lesz, aki a 2012-es Underworld: Az ébredés című filmben is szerepelt, és aki azóta A kívülálló-franchise-nak köszönhetően rém népszerű színésznek számít, de mivel több filmre szóló szerződést írt alá a producerekkel nem menekülhet a kötelezettségei elől. A forgatás októberben kezdődik Prágában.