Fej fej mellett a Magic Mike és az új Schwarzenegger-film

2015.07.02. 10:51

Azon meg a találgatás Amerikában, hogy vajon melyik film nyeri majd meg a hétvégi bevételi versenyt a mozikban. A Magic Mike XXL vagy az új Schwarzenegger-film? Mindkét filmtől legalább 40 millió dolláros bevételt várnak a hétvégén, ami nem lehetetlen, hiszen csak a szerdai nyitónapon 10 milliót hozott mindkét film.

A Magic Mike első része nem várt siker volt, 39 millió dollárt szedett össze a nyitóhétvégén, összesen pedig 113 milliót csak az Egyesült Államokban, miközben mindössze 7 millióból készült. A Rotten Tomatoes-on egyébként sokkal jobban áll az új Magic Mike 59 százalékkal, mint az új Terminátor, ami csak 27 százalékot kapott. Mi hat pontra értékeltük Schwarzenegger új filmjét, kritikánkat itt olvashatja. Mindeközben a Jurassic World amerikai bevétele már átlépte az 500 millió dollárt.

A Magic Mike XXL-t nálunk is ma mutatják be, rengeteg csupasz férfi felsőtesttel, ritmusra flexeléssel és irgalmatlanul sok vonaglással. A sztori szerint Mike (Channing Tatum) egy utolsó nagy dobásra készül a társaival (Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez és Gabriel Iglesias), amire természetesen új mozdulatok is dukálnak. Matthew McConaughey nem lesz benne a folytatásban, ahogy a rendező, Steven Soderbergh sem vállalta a második részt.

Magic Mike XXL - Official Teaser Trailer [HD]