A Disney kiakadt a GQ magazin Star Wars-képein

2015.07.17. 21:16 Módosítva: 2015.07.17. 23:56

A Lucasfilm, és a Csillagok háborúja brand tulajdonosa, a The Walt Disney Company egy Star Wars Twitter feedben jelezte: nem adtak engedélyt Amy Schumer komikusnak arra, R2D2-vel és C-3PO-val enyelegjen a GQ magazinban - írja a BBC. A Disney szerint nagyon helytelen dolog, hogy az Amerika-szerte híres színésznő ennyire kihívóan pózol a Star Wars legismertebb szereplőivel.

amy-schumer-parties-hard-star-wars-style-in-gq-photoshoot6.png
Fotó: GQ

A GQ fotósorozatában egyébként Amy Schumer azért kánkánozik rohamosztagosokkal  és kacérkodik robotokkal, mert az újság szerint

Ő a legviccesebb nő az egész galaxisban!

Ahogy azt korábban mi is megírtukAmy Schumer a magazin címoldalán C-3PO ujját szopogatja Leia hercegnő kultikus aranybikinijében:

Fotó: GQ

A Star Wars rajongók szerint azonban a fotósorozat

undorító és visszataszító!

Főleg amikor a művésznő egy sugárpallossal (tudjuk, tudjuk, fénykard!) játszadozik félreérthetetlenül:

amy-schumer-parties-hard-star-wars-style-in-gq-photoshoot7
Fotó: GQ

Amire a Star Wars-rajongók azt írták:

Ez a legbénább dolog, amit valaha láttam!

Amy Schumert idehaza egyébként valószínűleg senki sem ismeri. Az Egyesült Államokban viszont ő az egyik legnépszerűbb, szókimondó női stand up komikus, aki többnyire saját mag írja és rendezi a producerként is jegyzett filmjeit és tévésorozatait. A vérlázítóan szexista GQ fotósorozattal a színésznő a legújabb Judd Apatow-vígjátékot, a nálunk augusztus 27-én mozikba kerülő Kész katasztrófát akarta reklámozni.  Az összes polgárpukkasztó képért  ide tessenek kattintani .