Gambit és James Bond egy csajon osztozik

2015.08.25. 09:00

A Deadline információi szerint a Fox három különböző színésznő között vacillált, amikor a Gambit című szuperhősfilm női főszereplőjét kereste: ott volt Abbey Lee, a szőke tenyésznő az új Mad Maxből, Rebecca Ferguson az új Mission Impossible-ből és Lea Seydoux, akit vagy az eggyel előbbi Mission Impossible-ből ismerhet leginkább a közönség, vagy olyan filmekből, mint az Adéle élete vagy a Grand Budapest Hotel.

A Deadline úgy tudja, hogy Ferguson kilépett a Girl On A Train című film forgatása miatt, Abbey Lee ismeretlen okokból szintén kiszállt, úgyhogy maradt Seydoux, aki egyébként az idén bemutatásra kerülő Spectre-ben az egyik Bond-lányt is játssza. A szaknyelv szerint nem biztos, hogy övé lesz a szerep, egyelőre ajánlatot tett neki a Fox, de mivel ő az egyetlen kiszemelt, csak rá kell bólintania, és ő lesz Channing Tatum barátnője.

A Gambit sztorija szerint Remy LeBeau, a címszereplő szuperhős gyerekkora óta szerelmes Bellába (őt játszaná Seydoux), de amikor kettéválnak útjaik, a férfi a tolvajok céhének, a nő pedig a bérgyilkosok céhének vezetője lesz, miután ő is mindenféle szuperképességeket kap.