Nagyon para lesz a Démonok között 2 is

2016.01.08. 13:38

Az első részhez hasonlóan nagyon nyugtalanítónak ígérkezik a Démonok között második része is. A hozzá készült előzetesből legalábbis ez derül ki: nyikorgó ajtók, kitörő ablaküvegek, 180 fokkal elforduló feszületek és erős hanghatások (érdemes hozzá egy jobb fülest elővenni!) gondoskodnak arról, hogy a trailer két és fél perce alatt végig nagyon nyugtalanul érezzük magunkat.

MV5BMjE2NDUxODM3Nl5BMl5BanBnXkFtZTgwNTM1MjU2NzE@. V1  SX1222 SY5
Fotó: IMDb

Az első rész egyébként a 2013-as év egyik nagy meglepetése volt: mindössze 20 millió dollárból készült el, ennek ellenére több mint 300 milliónyi bevételt hozott. A siker miatt készült hozzá egy spinoff is Annabelle címmel, amit mi nem annyira szerettünk, azt írtuk, a Démonok között nyomába sem ér, és hogy még a hármas metró is ijesztőbb nála. A Démonok között 2-t eredetileg 2015 októberére ígérték a készítők, ám végül eltolták a megjelenést.

A történet szerint Lorraine és Ed Warren (akiket Vera Farmiga és Patrick Wilson alakít ezúttal is) egy Észak-Londonba utazik, ahol egy anya egyedül neveli négy gyermekét egy olyan házban, amit nem annyira kedves és jófej szellemek laknak.

The Conjuring 2 (2016) előzetes #1

A korábbiakhoz hasonlóan a második részt is James Wan rendezi majd, akivel kapcsolatban többen is aggódtak, hogy a Halálos iramban 7 után esetleg elszokott a horroroktól, és nem lesz képes visszatérni a Fűrész és az Insidious világához. Ez az előzetes talán a kétkedőket is megnyugtatja majd – miközben egyáltalán nem megnyugtató persze.

A Démonok között második része június 10-én kerül majd az amerikai mozikba, magyar bemutatóról még nem tudni.