Csütörtöktől a plázákban is vetítik a Saul fiát

2016.01.12. 08:45

Eddig már közel százezren látták itthon a Saul fiát, annak ellenére, hogy az utóbbi időben nem sok helyen lehetett megnézni. Budapesten csak néhány művészmozi vetítette, azok is csak napközben, ami nem a legideálisabb. Csütörtöktől ismét több helyen látható majd a vasárnap éjjel történelmet író, Golden Globe-díjjal jutalmazott Saul fia, többek között vidéken is.

Budapesten például több Cinema City is műsorra tűzi, az Aréna, az Alle és a Mammut is, így végre esti vetítések is lesznek. A Mammutban fél nyolctól, az Arénában nyolctól látható majd a film, és lesz vetítés a Sugárban is. Ezenkívül a művészmozik is műsoron tartják, és végre a Kino mozi is vetíti majd este fél kilenctől, nem csak napközben, korábbi időpontokban pedig lesz majd a Művészben, a Toldiban és a Puskinban is.  Pénteken már az Uránia is vetíti majd a filmet, így hétvégén még több helyen nézheti meg, aki még nem látta.

Vidéken egyelőre jóval kevesebb helyen lehet megnézni a Saul fiát. Veszprémben, Győrben és Békéscsabán lesznek vetítések, de nem mindennap, így érdemes utánanézni a műsorban.