Gyilkosság vádjával tartóztatták le az ex-Power Rangert

2016.01.15. 16:45

Majdnem egy évvel azután, hogy állítólag egy karddal többször megszúrta lakótársát, a Los Angeles-i Rendőrség gyilkossággal vádolja az ex-Power Rangert, Ricardo Medina Jr.-t. Ha a vádak igaznak bizonyulnak, a 38 éves színész akár életfogytiglant is kaphat, írja a Deadline.

Ricardo-Medina-actor-holding-sword

Medina még tavaly, január utolsó éjjelén végezhetett Josh Sutterral, akinek a halála sokáig tisztázatlan volt.  A színészt akkor letartóztatták, majd szabadon engedték. Szabadulásakor azt mondta, nagyon sajnálja, ami történt, de boldog, hogy végre kint lehet, és mélyen együttérez a Sutter családdal.

Vádemelés akkor nem történt, a rendőrség mostanra viszont elég bizonyítékot talált, hogy újra letartóztassa a színészt. A hír kapcsán felmerült, hogy egy nőn vesztek össze, és hogy Medina csupán önvédelemből ölt. A színész egyébként a Power Rangers Wild Force és a Power Rangers Samurai mellett játszott például a Miami helyszínelőkben és a Vészhelyzetben is.

Medina az egyik legbékésebb pasas, akit ismerek

– értetlenkedett a színész barátja és egyben ügynöke, Gar Lester is.

Egyébként épp a gyilkosság előtti napokban cikkeztünk arról, hogy újabb Power Rangers-film van készülőben, ami 2017-re készülhet el. Nyilván Ricardo Medina Jr. nélkül.

Power Rangers Super Samurai

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport