Christian Bale bukta a Ferrari-film főszerepét

2016.01.18. 13:52
1 hozzászólás

Állítólag azért nem kapta meg Christian Bale Enzo Ferrari szerepét a legendás autómárka történetét bemutató életrajzi filmben, mert nem volt hajlandó hízni - írja az Uproxx.

A hír azért furcsa, mert Bale korábban simán bevállalta az extrém mértékű hízásokat és fogyásokat a díjeső reményében.

  • A 2004-es A gépészhez csontsoványra fogyott.
  • a 2005-ös Batman: Kezdődik! forgatása előtt viszont már annyit gyúrt és zabált, hogy nem fért bele a korábban hozzá igazított denevérjelmezbe, így a kollégái Batman helyett Fatmannek hívták.
  • A 2010-es A harcoshoz 15 kilót dobott le, hogy hitelesen megformálhassa Mark Wahlberg balhékba keveredő, bokszoló testvérét. A 2011-es Oscar-gálán ő kapta a legjobb férfi mellékszereplő díját.
  • A 2013-as Amerikai botrányhoz viszont pocakot növesztett.

A rendező, Michael Mann azonban Bale nélkül is el fogja 2017-re készíteni a Ferrari-filmet, aminek ő a forgatókönyvírója és a producere is. A szereposztásról egyelőre annyit lehet csak tudni, hogy Noomi Rapace fogja alakítani Enzo Ferrari feleségét, Laura Dominicát.

Balatoni nyár!

Gyerekkel nyaralna vízparton? Egy fergetegesen bulis hetet szeretne átélni? Biztonságos terepet, szép tájat keres kerékpár túrához? Vegye célba a Balatont! Keressen szállást itt!

Hajóút akció!

Hajóutak hihetetlen árakon! Foglaljon most!