Csúszik a nyolcadik Star Wars bemutatója

2016.01.21. 08:56
9 hozzászólás

2017. május 26-ról december 15-re tolták a nyolcadik Star Wars-filmet, írja a Variety. Ezzel együtt a Disney korábbra tolta a következő Karib-tenger kalózait, ami július 7. helyett már május 26-án mozikba kerül. Ez azt is jelentheti, hogy a Disney nagyon rákapott a hetedik film december óta tartó globális sikerére, és valószínűleg a jövőben minden Star Warst decemberre időzítenek, ami iszonyatos pénzeket jelenthet, ismerve azt a tény, hogy legalább még öt Csillagok háborúja vagy annak a világában játszódó film jön a következő öt évben, és az ünnepek előtti időszak egyébként is a legjobb szezon a mozikban.

A globálisan lassan kétmilliárd dolláros bevételnél járó produkció új időpontja leginkább a Warnernek okozhat komoly fejtörést, mivel decemberben mutatják be Steven Spielberg új filmjét a Ready Player One című könyvadaptációt. Mondani sem kell, hogy a Star Warsszal szemben bármelyik film komoly hendikeppel indul, ráadásul Spielberg 14 év után tér vissza a Warnerhez egy olyan projekttel, amiben nem csak komoly franchise potenciál van, de hírek szerint egy forradalmi fejlesztés is készül hozzá, aminek köszönhetően 3D-s szemüveg nélkül érzékelhetné a néző a térhatást.

Az új időpont nincs hatással a Rogue One: A Star Wars Story c. filmre, ami az első hivatalos Csillagok háborúja-spinoff lesz az első Monsters és a legutóbbi Godzilla rendezőjétől, Gareth Edwardstől. A nyolcadik Star Warst azonban nem ő, de már nem is J.J. Abrams rendezi (és írja is egyben), hanem Rian Johnson, aki többek között a zseniális Loopert is készítette.

A Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales sorrendben az ötödik Karib-tenger kalózai film lesz, amiben Johnny Depp mellett visszatér Orlando Bloom és Geoffrey Rush, illetve bemutatkozik Javier Bardem és Kaya Scodelario is.

Last minute tengerparti nyaralások

Még nem volt nyaralni? Ősszel sem késő elutazni ezekre a gyönyörű helyekre.

Wellness hétvégék belföldön

A kényeztetés egész évben jár Önnek! Válasszon az ország legszebb vidékei közül!