Nagy kulimászban a gazdaságos Éhezők viadala

2016.02.09. 11:21

Sosem lett az az Éhezők viadal-verő, aminek szánták, de valahogy mindig éppen hogy összekaparta a pénzt a Beavatott-sorozat, ami az IMDb alapján elég zavaros magyar címeken fut: A beavatott, A lázadó, A beavatott-sorozat: A hűséges, és A hűséges – 2. rész. Pont ezzel az utolsóval került most nagy slamasztikába a Lionsgate, ugyanis az eddig két epizódot is rendező Robert Schwentke (Red) úgy döntött, hogy inkább elmegy pihenni, írja a Deadline.

Állítólag nincsen harag, csak arról van szó, hogy eléggé megviselte, hogy két részt kellett pihenés nélkül leforgatni. A gond csak az, hogy a filmnek fix a bemutatója, elvileg 2017. június 9-én kellene mozikba kerülnie, szóval a stúdiónak maradt nagyjából másfél éve, hogy berángasson egy kompetens rendezőt, aki össze tudja rántani ennek a mérsékelt sikerű sorozatnak a befejező részét.

A sorozat Veronica Roth könyvei alapján készült, a filmekben Shailene Woodley és Miles Teller játsszák a főszerepet. Nem túl meglepő módon egy posztapokaliptikus világról szól, ahol, és most átadom a szót Sixxnek.

A sorozat harmadik része, A Beavatott-sorozat: A hűséges, 2016. március 10-én kerül magyar mozikba.

Ne maradjon le semmiről!

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Egzotikus körutazások!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.