A nézőt agyalják meg a szuperlátványos akciófilmben

2016.02.12. 06:52
13 hozzászólás

Ilja Naishuller bemutatkozó filmje, a korábban még a mai címének csak egyik felével operáló Hardcore Henry úgy néz ki, hogy komoly mérföldkő lesz az akciófilmek történetében. Hogy a minőségével, vagy inkább csak a stílusával, az majd a bemutató után fog eldőlni. Ugyanis ebben a filmben mindent, de tényleg mindent a néma, robotvégtagokkal kiegészített főhős szemszögéből nézünk, verekedéseket, a lövöldözéseket, a robbanásokat, és a nagyon véresnek tűnő leszámolásokat.

A filmben az új előzetes szerint feltűnik Sharlto Copley mellett Tim Roth is, de hogy pontosan milyen szerepben, azt nem tudni. Nem mintha a sztori annyira fontos lenne a Hardcore Henry-ben, inkább arról van szó, hogy azt lássuk, amit a főszereplő, amikor bevág egy gránátot egy kisbusz napfénytetőjén, leszaltózik a felrobbanó autóról, aztán egy motoros mögött landol az ülésen. Ha engem kérdeztek, nem biztos, hogy ezt 80 percig jó móka nézni, de így előzetesben nem rossz a látvány.

A Hardcore Henry-t tavaly már vetítették a Torontói Filmfesztiválon, de idén került az Egyesült Államokban moziba, méghozzá április 8-án. Magyar bemutatóról nem tudunk.

Ne maradjon le semmiről!

Visszatérés a paradicsomba

Egy újabb kaland előszobájába léptünk, mikor kis kocsink megindult Christchurch felé.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.