Mindenki nyugodjon meg: még három Transformers-film minimum készül

2016.02.15. 12:01

Jó hírünk van a Michael Bay-rajongók népes(?) táborának: a lassított felvételben lobogó amerikai zászló előtt felrobbanó MINDEN és a lens-flare porn atyjának ikonikus Transformers-sorozata három filmmel folytatódik, melyek közül az egyik az Űdongó nevű robotautó/autórobot köré gründolt spinoff lesz. 

Mindegy, hogy a kritikusok már nem tudnak mit írni a filmekről, hogy a közönség jó része úgy jön ki róluk, hogy "csak ezt a két órát kapnám vissza valahogy", a filmek világszerte 3,8 milliárd dollárt termeltek (igen, mi is tehetünk róla, meg a kedves olvasó is), szóval hülye lenne a Paramount leállni.

Mivel a Marvellel és a Star Wars-franchise-zal támadó Disney és a DC-univerzumot egyre tempósabban építgető Warner kezdi kilőni a jobb premierdátumokat, a Paramount megbeszélte Michael Bayjel, hogy mikorra tudja leszállítani a sorozat következő három, tökegyforma darabját, és be is jelentették, hogy a Transformers 5 2017 június 23-án, a Transformers 6 (Űrdongó sztorija) 2018 június 8-án, a Transformers 7 pedig 2019 június 28-án érkezik majd. 

Bay egyébként csak az ötödik filmet vállalta be rendezőként, a többi mellett csak executive producer lesz. A utolsó Bay-Transformersben ismét láthatjuk majd Mark Wahlberget is, de rajta kívül senki másról nem tudunk, se színészről, se íróról, se rendezőről. 

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Újévi szállás ajánlatok

Kezdje az évet kikapcsolódással, a wellnessből sosem elég.