Kőkemény trip lesz az Alice Tükörországban

2016.02.17. 10:13

Újabb előzetest kapott Tim Burton 2010-es Alice-filmjének folytatása, az Alice Tükörországban. Az első rész, az Alice Csodaországban annak idején 200 millió dollárból készült, és több mint egymilliárd dollárt hozott, így viszonylag kézenfekvő volt, hogy idővel megcsinálják a második részt is. Főleg, hogy az anglikán papként és íróként egyaránt ismert Lewis Carroll hét évvel az első Alice-regény után, 1872-ben megírta a folytatást is.

Az új filmet ezúttal nem Tim Burton rendezte, producerként azonban részt vett a készítésében. Ezúttal a Muppets-filmjeiről ismert James Bobin dirigált. A főszereplőt azonban ezúttal is Mia Wasikowska alakítja, de a Kalapos szerepében visszatér még Johnny Depp, ezúttal is Anne Hathaway lesz a Fehér Királynő, Helena Bonham Carter pedig a Vörös Királynő.

Új szereplőként Sacha Baron Cohen (Ali G, Brüno, Borat stb.) is feltűnik, ő lesz az Idő – mi más is lenne. A történet szerint Alice a kandalló fölötti tükrön keresztül átlép egy különös birodalomba, ami persze megint számos kalandot és különös, új ismerősöket tartogat számára. Az új trailer alapján (az előzőt is szerettük, sőt, a tévészpottal sem volt bajunk) nemcsak Alice fog rácsodálkozni a vele történtekre, hanem mi is.

Ne maradjon le semmiről!

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Választott már utasbiztosítást?

Több mint 50 ajánlat, akár napi 161 Ft-tól!