Már biztos az Assassin's Creed 2 mozifilm

2016.03.07. 09:06 Módosítva: 2016-03-07 09:08:57

Még be sem mutatták Michael Fassbender kosztümös-orgyilkosos blockbusterét, az Assassin's Creedet, máris a folytatást tervezgteti a New Regency - írja a Movieweb. A második részben természetesen Michael Fassbender is visszatérne mint Callum Lynch, a múltbéli bérgyilkos felmenője emlékei közt ugráló, XXI. századi kalandor.

Bár eddig szinte minden videojáték-adaptáció miatt fanyalogtak a rajongók, a feltörekvő New Regency stúdió biztos benne, hogy kasszát fognak robbantani decemberben. A bizakodásuk érthető, mivel eddig minden arannyá vált a kezükben. Szó szerint: ők invesztáltak pénzt olyan díjesővel elhalmozott produkciókba, mint a 12 év rabszolgaság, a Bridman, a Holtodiglan és A visszatérő, korábban pedig a Mr. és Mrs. Smith és a Hipervándor is náluk készült (de még az egyik legjobb Steven Seagal-film, az Úszó erőd is).

Az Assassin's Creed viszont tényleg lehet akár egy jó mozifilm és egy új franchise alapköve, mivel már a videojátékok történelmi korokon átívelő, titkos testvériséges, Templomosok ellen harcolós alapfelállása is izgalmas volt. A rendező,  Justin Kurzel pedig  már a Macbeth-tel is megmutatta , hogy nagyon szépen tudja ötvözni Shakespeare-t a művészfilmes kamerabeállításokkal és a Trónok harcát idéző, látványos belezésekkel.

A 2016. december 21-étől mozikba kerülő filmváltozat nem a videojátékok remake-je lett, vagyis nem Desmond Miles emlékein keresztül láthatjuk a titkos testvériség zsoldjában álló ősei akciózásait. Helyette egy új szereplőt ismerhetünk meg Callum (Michael Fassbender) személyében, aki régen megboldogult rokona, egy Aguilar nevű orgyilkos (szintén  Michael Fassbender ) bőrébe bújva ármánykodik a gonosz templomosok ellen a XV. századi Spanyolországban.  további szereplők: Marion Cotillard, Brendan Gleeson, Jeremy Irons és Ariane Labed.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.