Éneklő Ryan Gosling lesz a Star Wars ellenfele

2016.03.08. 13:02

A La La Land című musicalt megemlítettük az idei legjobban mozikba várt filmjeink között, és láthatólag nem is érdemtelenül. Damien Chazelle (Whiplash) új filmjének amerikai premierjét ugyanis decemberre tolták, a Rogue One: A Star Wars Story című különálló Csillagok háborúja filmmel egy napra, december 16-ra, írja a Variety.

Egészen pontosan már december másodikán úgynevezett limited release-be, azaz csak pár moziba kerül, és az ott keltett érdeklődés alapján fog terjeszkedni december 16-án. Megmondom őszintén, én nem hiszem, hogy a Whiplash rendezőjének új filmje ne keltene érdeklődést. Az évvégi premiereket pedig általában az Oscarra esélyes filmeknek szokták tartogatni, a Lionsgate ezek szerint ennyire bízik a díjakban.

Amiért viszont ez bárkit is érdekelhet Magyarországon az az, hogy a Freeman Film forgalmazó elmondta: a La La Landet az amerikai premierrel egy időben, decemberben fogják nálunk is bemutatni. Pontos dátumot nem tudunk, de igazából mindegy is, sokat nem kell várni rá.

A La La Landben Ryan Gosling és Emma Stone szeret egymásba Los Angelesben, ami a rendező egyik korábbi kijelentése szerint annyira túlfűtött érzelmeket okoz a lakóinak, hogy egyesek táncolni és énekelni kezdenek.

Hasonló premiertaktika volt tavaly Az ébredő erővel indítani a Saul fiát és a Sisters című komédiát az Egyesült Államokban. Habár a bevételi adatokból nem gondolná az ember, hogy valaki nem a Csillagok háborúját akarja nézni, valójában nagyon sokan így vannak vele, és nekik nagyon jó alternatíva valami kevésbé nagyszabású.

Ne maradjon le semmiről!

Belföldi ajánlatok

Rengeteg gyönyörű helyet talál belföldi ajánlataink között.

Egzotikus körutazások!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.