Halle Berry kémnő lesz a Kingsman 2-ben

2016.03.11. 10:58

Halle Berry is szerepelhet a Kingsman: A titkos szolgálat című film folytatásában, írja a Hollywood Reporter. A 49 éves színésznő a CIA vezetőjét alakíthatja majd a Kingsman második részében. Berrytől egyébként nem idegen a kémesdi: a huszadik Bond-filmben, a Halj meg máskorban is feltűnt már, akkor épp Pierce Brosnan oldalán.

A Kingsman 2-t – az első részhez hasonlóan – ezúttal is Matthew Vaughn rendezi majd, illetve Taron Egerton is újrázni fog. Korábban arról is írtunk, hogy Julianne Moore lehet a film főgonosza, miután Samuel L. Jackson figurája csúnya véget ért az első részben, és hozzá hasonlóan Colin Firth sem tér vissza a folytatásban.

Berryt egyébként a Veszélyes ultimátumot rendező Luis Prieto Kidnap című filmjének főszerepében láthatjuk majd legközelebb a mozikban. Ebben egy elszánt anyát alakít, aki minden követ megmozgat, hogy visszaszerezze az elrabolt kisfiát. A filmet májusban mutatják majd be az Államokban.

A Kingsman első részét egyébként nemcsak a mozinézők szerették, hanem mi is:

A Kingsman az utóbbi évek legszórakoztatóbb kémfilmje, ami akcióban odaverte az egész mezőnyt. Colin Firth pedig zseniális

– írtuk róla a kritikánkban.

Kingsman - A titkos szolgálat magyar szinkronos előzetes

A Kingsman 2 jövő nyáron kerülhet majd mozikba.