Hogyan kerül Sylvester Stallone A galaxis őrzőibe?

2016.03.11. 08:25
4 hozzászólás
Bal oldalon Stallone ruhája az 1995-ös Dredd bíróban, jobb oldalon pedig egy Nova Corps-egyenruha A galaxis őrzői-filmből.
Bal oldalon Stallone ruhája az 1995-ös Dredd bíróban, jobb oldalon pedig egy Nova Corps-egyenruha A galaxis őrzői-filmből.

Már egy ideje terjed a pletyka, hogy többen látták Sylvester Stallonét A galaxis őrzői 2 forgatásán és a Coming Soon úgy érzi, már azt is tudja, hogy milyen szerepe lehet a filmben. Egyes hírek szerint Stallone egy korábbi szerepére, a Dredd bíróra nagyon hasonló jelmezben tűnt fel a forgatáson.

Ez még igaz is lehet, de az teljesen kizárt, hogy egy jól ismert, de nem Marvel-képregényben szereplő karakter feltűnjön a filmben, így sokkal valószínűbb, hogy a Nova Corps, az intergalaktikus rendfenntartók egyik tagja lesz, akiknek a ruhája némileg hasonlít a Dredd bíróban látott szerkóra. Szintén ide kapcsolódik, hogy a stáblista végén látott Howard, a kacsa nevű karakter is szerepelt a múlt heti forgatáson, de természetesen egyik pletykát sem erősítette meg a stúdió. Legkésőbb 2017 májusában minden kiderül, hiszen akkor érkezik a mozikban az utóbbi évek egyik legnépszerűbb szuperhősfilmjének folytatása.

Ne maradjon le semmiről!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Visszatérés a paradicsomba

Egy újabb kaland előszobájába léptünk, mikor kis kocsink megindult Christchurch felé.