Harmadjára is jönnek, látnak, de visszamennének

2016.03.18. 06:57

Áprilisban kerül mozikba a Jöttünk, láttunk, visszamennénk harmadik része, amelyre szerencsére az eredeti, 1993-as film főszereplői is igent mondtak, így Jean Reno és Christian Clavier ismét együtt szerepel. A legújabb film eredetileg La Terreur alcímmel került volna mozikba, ám a közelmúlt párizsi eseményei miatt ezt végül inkább La Révolutionra változtatták, így A forradalom alcímmel kerül nálunk is moziba.

368503.jpg-r 1280 720-f jpg-q x-xxyxx
Fotó: Nicolas Schul - GAUMONT - OUILLE PRODUCTIONS - NEXUS FACTORY

Az új rész ott folytatódik, ahol az előző film véget ért: Godefroy lovag és pajzshordója, Jacques-Foches 1794-ben, a francia forradalom kellős közepén találja magát, ahol mindjárt bele is botlanak Zsákfos egyik utódjába, Jacques Focheaux-ba, aki Napóleon bizalmasa és közvádló is egyben, és a fejébe veszi, hogy guillotine alá küldi a két időutazót. De nemcsak rájuk feni a fogát, hanem Godefroy utódaira is, akik gőgös arisztokrataként, arrogáns viselkedésükkel érdemelték ki Focheaux ellenszenvét. Godefroy azonban nem hagyja sem magát, sem a családot.

A forgatókönyvet a jól bevált páros, Jean-Marie Poiré és Christian Clavier írta, a rendezői székbe ezúttal is  Jean-Marie Poiré került, illetve Marie-Anne Chazel (Ginette) is visszatér majd. A film április 14-én kerül majd a hazai mozikba, a magyar szinkronos előzetest az Indexen lehet először megnézni.

Ne maradjon le semmiről!

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.