Will Smith kapja az MTV életműdíját

2016.04.05. 14:24

A 47 éves Will Smith kapja idei, immáron huszonötödik MTV Movie Awards legnagyobb elismerését, a Generáció díjat. Az elismerést korábban olyan színészek vehették át, mint Robert Downey Jr., Jamie Foxx, Johnny Depp, Ben Stiller, Adam Sandler, Sandra Bullock, Tom Cruise és Jim Carrey.

A díjátadót vasárnap este tartják majd a kaliforniai Burbank városában, a Warner Bros. főhadiszállásán. Az év filmje címért olyan alkotások versengenek, mint a Creed, a Deadpool, a Jurassic World, a Star Wars 7, a Straight Outta Compton és az Avengers.

A legjobb férfi színész címre Will Smith szintén esélyes a Sérüléssel. Olyanokkal együtt jelölték, mint Matt Damon, Leonardo DiCaprio, Michael B. Jordan, Chris Pratt és Ryan Reynolds. Smith ezenfelül a legjobb csók kategória esélyesei között is ott van Focus-beli párja, Margot Robbie társaságában. (A többi kategóriáról erre lehet tájékozódni.)

A gálán szerepel majd például Chris Evans, Seth Rogen, Zac Efron, Kendrick Lamar, Charlize Theron és Chris Hemsworth, a házigazdák pedig Ariana Grande és Halsey lesznek. Will Smith az Öngyilkos osztag sztárjaival is a porondra lép, ott lesz vele Jared Leto, Margot Robbie és Cara Delevingne is. (Smith egyébként már ötször nyert az MTV Video Music Awardson is, és további 22 jelöléssel is büszkélkedhet.)

A gálát április 11-én, hétfő hajnali fél kettőtől az MTV is közvetíti, a Viva pedig hétfőn este tíztől ismétel majd.