LeBron James kosárlabdázó most éppen filmproducerkedik

2016.04.08. 09:11

LeBron James rém' okos ember, és pontosan tudja, hogy a kosárlabdázás az csak egy ideig tart, utána jönnek azok az évek, amelyek az unalomról és a pénz költéséről szól. Jó, van neki annyi belőle, hogy ha mostantól egyet nem dobna kosárra, akkor is nehéz lenne legatyásodnia (mert több esze van, mint Allen Iversonnak, akinek azért ez csont nélkül összejött), de őt egyrészt nem elégíti ki csak a sport, másrészt meg van annyira kreatív, hogy a film- és tévéiparba is bátran belevághasson.

Nem cinkelés, komolyan így gondolom: a Kész katasztrófa című filmben már megmutatta, hogy kifejezetten vicces tud lenni (saját magát, illetve önmaga egy verzióját alakította), a Survivor's Remorse című nagyszerű vígjátéksorozat producereként pedig a tévébe is belekóstolt. A sorozat egy fiatal kosarasról szól, aki többmilliós szerződést ír alá Atlantában, és elköltözik Bostonból - az egész családjával együtt. Ha nem lett volna meg, tessék leszedni, érdemes.

A film amibe most vág bele James, egy Connor Toole nevű humoristáról szól, aki tavaly júniusban az NBA-drafton, azaz játékosválasztó rendezvényen (a profi csapatok itt választják ki az egyetemről kikerülő játékosokat maguknak) elhitette a jelenlevőkkel, hogy második körös kosárlabdázó - és ehhez semmi más nem kellett, csak annyi, hogy kétméteres testére felvegyen egy öltönyt, és úgy viselkedjen, mint aki otthon van.

Toole trollkodásáról háromperces videó készült, LeBron cége, ezzel kereste meg a New Line stúdiót, és egyeztek meg velük a filmről. Arról nem tudni, hogy James szerepelni fog-e a filmben.

Ne maradjon le semmiről!